НОВОСТИ 2016/2017

Датум: 27. Jun 2017 00:52 Категорија: Новости

 
 
09.11.2016. године – Ученици осмих разреда започели су акцију ,,Цветна башта осмака“. У овој акцији, школа им је доделила место за садњу цвећа које ће представљати цветну башту те генерације. То ће остати као успомена на време проведено у школи. Идеја је вила да сваки ученик има свој цвет, који ће сам засадити и исти одржавати током године. Остале генерације ће ову идеју увести као традицију.
Наставник Весна Данилов


 






01.12.2016. године- ученици наше школе, у оквиру Вршњачког тима, организовали су секцију прављења новогодишњих честитики. Од сакупљених добровољних прилога од честитики, ученици су уз сарадњу са директором и наставницима, помогли ученицима са тешком материјалном ситуацијом, како би им улепшали божићне и новогодишње празнике.
Идеја је настала током предавања на тему ,,Интернет насиље“- где се разговарало и о великој употреби друштвених мрежа. Осмишљена је промена где се неће празници честитати преко друштвених мрежа, већ преко израђених честитки.
Наставник Весна Данилов
 
                                   
 

16.05.2017. године- ученици ОШ ,,Јован Јовановић Змај“ из Ковина, посетили су нашу школу и одиграли представу ,,Мењам пубертет за било шта повољније“. Ово дружење организовано је у циљу сарадње са другим школама.
 
Наставник: Милош Манић
 
 
05.04.2017. године-поводом обележавања Ускрса ученици су учествовали у декорацији школског хола на тему ,,Ускрс“ и,, Пролоће“
Наставник: Весна Данилов
 
07.06.2017. године-организовано такмичење у спеловању из немачког језика под називом ,,Buchstabieren“. Такмичење се одржало у ОШ ,,Паја Маргановић“ Делиблато, а учествовали су и ученици из ОШ ,,Миша Стојковић“ Гај и ОШ ,,Јован Јовановић Змај“ из Ковина.
 
Организатор такмичења: наставник Милош Манић